Route naar de Hogeschool Leiden

Met uitzondering van de cursus Klinische video/foto analyse worden alle DAM-cursussen georganiseerd in de Hogeschool leiden:
Zernikedreef 11
2333 CK Leiden
Let op. Het gebouw van de Hogeschool Leiden is onze cursuslocatie. De Hogeschool is echter niet bij de inhoud of de organisatie van de cursussen betrokken. Voor organisatorische of inhoudelijke vragen kunt u zich via onderstaande link wenden tot de VOF DAM Opleidingen.

contactKlik op de plattegrond voor een vergroting van het stratenplan rond de hogeschool.

Locatie Hogeschool Leiden

 

 

 

 

 


Met behulp van de routeplanner van Routenet kunt u een routeoverzicht vanaf uw huisadres samenstellen.

GPS coordinaten van de hogeschool Leiden:
Latitude, Longitude: 52.166723117720274, 4.472277760505676

Bekijk hier de locatie Zernikedreef in google maps:


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijvingen:

Tips
Volg de borden Naturalis; de Hogeschool Leiden ligt daar vlakbij.
Vermijd de avondspits en kom wat eerder naar de Leidse Hogeschool. Het restaurant van de hogeschool serveert uitstekende maaltijden voor een zeer redelijke prijs.

Per auto vanuit Amsterdam
De A4 richting Den Haag nemen. Dan bij knooppunt Burgerveen de A44 richting Den Haag Centrum volgen. Bij het Transferium de afslag Leiden (afrit 8) nemen. Onderaan de afslag linksaf de N206. Na ongeveer 1 kilometer bij Naturalis linksaf de Darwinweg op. Bij de rotonde ziet u aan uw linkerhand Hogeschool Leiden al liggen. Neem de 2e afslag op de rotonde. Direct na de rotonde kunt u rechtsaf (onder de slagboom door) het parkeerterrein oprijden.

Let op!
U kunt het parkeerterrein niet via deze ingang verlaten. Uitrijden gaat uitsluitend via de slagboom aan de andere zijde van het parkeerterrein. U komt dan uit op de Wassenaarseweg.

Per auto vanuit Den Haag
De N44/A44 richting Wassenaar nemen. Bij het Transferium de afslag Leiden (afrit 8) nemen. Onderaan de afslag rechtsaf de N206. Zie verder de routebeschrijving vanuit Amsterdam.

Per auto vanuit Rotterdam
De A13 richting Den Haag nemen. Bij knooppunt Ypenburg en daarna bij het knooppunt Prins Clausplein de richting Den Haag aanhouden (A12). Aan het eind van de A12 (Utrechtsebaan) rechtsaf richting Wassenaar (N44). Zie verder de routebeschrijving vanaf Den Haag.

Bij drukte/file op de A12 is er het volgende alternatief:
Volg na het knooppunt ypenburg de A4 naar Amsterdam. Kort na het Prins Clausplein ziet u afrit 8 richting Leidschendam en Wassenaar. Neem deze afrit en volg de provinciale weg richting Wassenaar.
Na enkele tunnels kunt u de N44 richting Wassenaar/Leiden nemen. Volg vanaf dit punt de routebeschrijving vanuit Den Haag.

Per fiets vanuit Leiden
Vanaf de Rijnsburgerweg (zie kaart), de weg naar het LUMC nemen, via de achterzijde van het station. Vanaf het Stationsplein kunt u ook de fiets/bustunnel nemen. U rijdt langs het LUMC en de parkeergarage. Bij de eerste rotonde gaat u naar links de Sandifortdreef op en bij de volgende rotonde naar rechts. U bent nu op de Zernikedreef. Aan uw rechterhand ziet u het gebouw van Hogeschool Leiden.

Trein
Vanaf het station de uitgang aan de LUMC-zijde nemen. Langs het LUMC en de parkeergarage lopen, bij de eerste rotonde linksaf de Sandifortdreef op en bij de volgende rotonde rechts. U bent nu op de Zernikedreef en ziet aan u rechterhand het gebouw van Hogeschool Leiden.
Looptijd van het station naar de hogeschool: 10 minuten.

Bus vervoer
Bus 232 of bus 43, halte Zernikedreef.